De Instagram Tag

Instagram is mijn misschien wel mijn favoriete sociale medium. Ik houd van foto’s maken en ook het bekijken van anderen vind ik erg leuk. Toen ik de Instagram tag van culturalize.nl tegen kwam kreeg ik dan ook meteen zin om hem in te vullen.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
http://instagram.com/p/w1yBZ3Hm9B/
Zaterdagavond ging ik uit eten bij Ribs Factory in Tilburg (aanrader!) met mijn vriend Nick. Dat moest natuurlijk vastgelegd worden!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
http://instagram.com/p/Ohe9U/
Ik moest een heel eind terug scrollen om bij mijn eerste foto uit te komen, deze maakte ik namelijk in 2011. Toentertijd vond ik hem super cool bewerkt.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Deze, omdat ik naast Robert Trujillo van Metallica sta. Ik kwam hem toevallig tegen op de NAMM in California. Heeft verder geen uitleg nodig, denk ik zo!

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Mag ik er meerdere kiezen?


California dus. De Nederlandse metalband Present Danger ging touren in Amerika, en ik mocht mee als fotografe. Mijn taak was om deze tour compleet de documenteren door middel van foto en video. Naast diverse optredens was de NAMM een belangrijk onderdeel. Super vet en ik zou heel erg graag nog eens teruggaan naar de USA!


Festivalseizoen 2014. Ik zag onder andere Metallica, Iron Maiden, Slayer, Anthrax, Ghost, Steel Panther en Black Sabbath!

http://instagram.com/p/qR6rGeHm96/
Afgelopen zomervakantie in Griekenland. Nick mocht mee dus dat was superleuk!

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
http://instagram.com/p/rDT_NwHm0L/

Een gerecht is het niet, maar dit was zo lekker dat ik het wel móet delen. Onder de berg geel mango-ijs zit het meest goddelijke ijs dat ik ooit geproefd heb: watermeloen.

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
http://instagram.com/p/wKisu3nm0R/?modal=true
Telt een video ook?

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Wij hebben 4 honden en omdat ik iemand ben die het zielig vindt om er een over te slaan zal ik van iedere hond een foto plaatsen.

Dit is Diesel

http://instagram.com/p/Tiaks/
Dit is Lara (niet in 2014 gemaakt, oeps)

http://instagram.com/p/ptxiPonmzu/
Dit is Buddy

http://instagram.com/p/sNB6B9nm-j/
Dit is Ozzy

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Op mijn telefoon bewerk ik mijn foto’s meestal in Instagram zelf of Afterlight. De instagramfilter die ik de laatste tijd gebruik is 1977. Niet op 100% wat dat vind ik niet mooi, maar subtiel rond de 30%.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Als er iets van een bepaalde band op de foto zet gebruik ik de bandnaam/albumnaam/etc als hashtag, zodat andere fans mijn foto kunnen zien. Verder waarschijnlijk #selfie of #guitar.

Bij deze tag ik iedereen die zich geroepen voelt om deze tag ook in te vullen! Wil je op de hoogte blijven van mijn Instagram foto’s en video’s? Mijn gebruikersnaam is @ emmelieherwegh

4 thoughts on “De Instagram Tag

  1. Romy says:

    Ik vind dit zo’n leuke tag, en wat heb je mooie foto’s geplaatst! Ik gebruik meestal vsco cam om mijn foto’s te bewerken 🙂 Ik vind je eerste foto best leuk vergeleken met de mijn hah!

Leave a comment